Monoblock modellen

Een Poolfino bad kan geleverd worden als skimmerbad of als overflow zwembad. Beide modellen zijn verkrijgbaar in 3 prijsklassen:

  • Standaard: bad + basic filterinstallatie
  • Mid range: bad + basic filterinstallatie + automatisch doseringssysteem
  • High Range: bad + basic filterinstallatie + automatisch doseringssysteem + warmtepomp

Ieder bad kan bovendien geleverd worden met 3 soorten trappen:

  • Hoektrap
  • Rechte trap
  • Trap over de volle breedte

Skimmerbad

De Poolfino Skimmerbaden zijn 3,7 meter breed, 1,46 meter diep (binnenmaten) en verkrijgbaar in 3 lengtes: 8, 9 en 10 meter. Een skimmerbad heeft een waterlijn die zo’n 10 cm onder de rand van het bad ligt. Het water wordt door
skimmers weggezogen en naar de filterinstallatie geleid waarna het gefilterd en gereinigd via de inspuiters terug in het zwembad terecht komt.

Overflowbaden

De Poolfino Overflowbaden zijn baden waarbij het water over de rand van het zwembad stroomt. Het geeft een esthetisch bijzonder mooi effect, zowel voor degene die buiten het bad staat als voor de zwemmer die vanuit het water recht
naar de horizon kijkt en een soort infinity effect ondergaat. Het water stroomt over de rand in een overloopgoot en wordt zo naar de buffertank geleid. Vanuit de buffertank wordt het door de filter en reinigingsinstallatie gevoerd en
zo terug in het zwembad gebracht. De Poolfino Overflow baden zijn automatisch voorzien van een geïntegreerde buffertank. Zij zijn 3,6 meter breed en 1,46 meter diep (binnenmaten) en verkrijgbaar in 3 lengtes: 9, 10 en 11 meter.


PoolfinoPoolfino Overflow Beach

Dit overloopbad heeft een groot 'strand', een verhoogde ruimte naast de trap waar u, op een geringe diepte, heerlijk kan zonnen en toch van het water genieten.

Poolfino overflow beach
Poolfino overflow seat bench


Poolfino Overflow Seat Bench

Voor wie geen behoefte heeft aan zonnen in het water, maar wel af en toe een rustpauze wil nemen in het zwembad, is er de Overflow Seat Bench met een geïntegreerde zitbank.